A Hónap legjobb áras terméke! Csapj le rá még ma! Megveszem!

Választható fizetési módok

Webáruházunkban az alábbi kényelmes és biztonságos fizetési módok közül választhatsz:

 

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunkat a Stripe online fizetési rendszere szolgálja ki, eztáltal gyors, kényelmes, és biztonságos bankkártyási fizetési lehetőséget tudunk kínálni. Fizetéskor a Stripe integrációja szolgálja ki a fizetési folyamatot, itt kell megadnod a bankkártyád adatait. Több különböző típusú kártyával is fizethetsz, így például VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro kártyákkal is.

 

Online PayPal fizetés

Webáruházunkat a PayPal online fizetési rendszere szolgálja ki, eztáltal gyors, kényelmes, és biztonságos bankkártyási és PayPal egyenleg fizetési lehetőséget tudunk kínálni. Fizetéskor a PayPal integrációja szolgálja ki a fizetési folyamatot, itt kell megadnod a bankkártyád adatait. Több különböző típusú kártyával is fizethetsz, így például VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro kártyákkal is.

 

Banki átutalás

A megrendelt termékek vételárát előreutalásos fizetési móddal is ki tudod egyenlíteni. A rendelés beérkezése után kollégáink a szükséges információkat és az előlegbekérőt a rendeléskor megadott e-mail címre fogják elküldeni. Tájékoztatunk, hogy a készleten lévő, nem kifizetett termékeket 3 munkanapig tudjuk félretenni. A termékeket az utalás beérkezése után szállítjuk ki.

 

Apple Pay

A vásárlás nem volt még ennyire gyors és egyszerű! Véglegesítsd megrendelésed néhány kattintsással iPhone-on, iPad-en vagy Mac-en Safari böngésző használatával.
Kérjük vedd figyelembe, hogy az Apple Pay fizetési mód választása esetén nincsen lehetőséged eltérő számlázási és szállítási adatok megadására.  Részletek

 

Google Pay

A Google Pay fizetési megoldás lehetővé teszi a fizetést a kártya fizikai használata nélkül Android telefonon, okosóra és tablet készüléken egyaránt. 
Fizessen gyorsan, egyszerűen és biztonságosan internetes vásárlás során.  Részletek